Share

Torfs Schrijnwerk

Uw interieurideeën op maat gemaakt

Torfs Schrijnwerk is een jonge schrijnwerkerij, met jarenlange ervaring, gevestigd in Sint-Katelijne-Waver. We zijn zeer actief in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant, alsook elders in Vlaanderen. Zowel particulieren als architecten en bedrijven kunnen bij Torfs Schrijnwerk terecht voor gedeeltelijke of volledige renovatie- of nieuwbouwprojecten.

Al onze schrijnwerken worden op maat en met de hand gemaakt in het eigen atelier. Door een combinatie van innovatie en handwerk onderscheiden we ons kwalitatief van meubelen in massaproductie. Persoonlijke aanpak en goede service zijn essentiële pijlers in de visie van het familiebedrijf. De afgewerkte producten zijn steeds op maat gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit. Gekoppeld aan onze vakkennis en betrouwbaarheid realiseren we uw project. U kan bij ons terecht voor uw:

Keuken

Badkamer

Slaapkamer

Maatwerk: gyprocwerken, parket of laminaat, binnendeuren, omkasting, MDF-werken, salontafel, hangdressoir, eettafel,…

Renovatiewerken: traprenovaties, zolderrenovaties, keukenrenovaties, badkamerrenovaties, …

Onze Realisaties

Keukens

Badkamers

Interieur

Kantoor- en winkelinrichting

Ons Stappenplan

Persoonlijke kennismaking

Torfs Schrijnwerk denkt graag mee op maat van uw project. Er zijn immers eindeloos veel mogelijkheden om een ruimte te ontwerpen naar smaak en behoeften. Onze persoonlijke aanpak wordt duidelijk in elke stap van ons proces. Tijdens een eerste kennismaking luisteren wij naar uw ideeën en wensen, waarbij we uw concept op papier uitwerken.

Deze persoonlijke kennismaking is belangrijk omdat maatwerk enkel weldoordacht is wanneer het naadloos aansluit bij uw gewoonten en behoeften. Er wordt samen met u nagedacht over een evenwicht tussen rust en functionaliteit. De nodige opbergruimte, een slimme organisatie door bijvoorbeeld multifunctionele meubelen maar tevens gezelligheid uitstralend door de juiste materiaalkeuze en stijl.

Concept en offerte

Uw project wordt uitgewerkt en uw ideeën en wensen worden gevisualiseerd. Materiaal, kleur, licht en inrichting zorgen voor een volledig visueel concept. U ontvangt een gratis ontwerp, alsook een vrijblijvende offerte.

Realisatie en uitvoering

Vervolgens zorgen we voor de realisatie en uitvoering van uw ideeën. Torfs Schrijnwerk zorgt voor de voortgang en kwaliteit van de werken.

Naservice

Een goede service is een essentiële pijler in de bedrijfsvisie van Torfs Schrijnwerk, zo ook na de uitvoering van de werken. Bij latere vragen kunt u ons contacteren. Een goede en correcte naservice is gegarandeerd.

Contacteer Ons

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte
kan u ons altijd contacteren via onze contactpagina.