Wat doen we

Keuken

De keuken is voor velen de belangrijkste ruimte in het huis. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om deze ruimte te ontwerpen naar smaak en behoeften. Multifunctionele keukenelementen, een ruim keukeneiland, de nodige opbergruimte, een gezellige keukentafel, een robuust keukentablet,… Samen creëren we uw droomkeuken vervaardigd uit de beste materialen. Dankzij onze ervaring met zowel strakke moderne- als gezellige landelijke keukens kunnen we samen uw ideale keuken ontwikkelen.

Slaapkamer

Organisatie in de slaapkamer krijgt vorm in weldoordacht maatwerk. Hieronder behoort uw dressing, inbouwkast, ladekast, nachttafel, tot zelfs uw eigen beddenframe. We benutten de beschikbare ruimte optimaal zodat er een evenwicht wordt gecreëerd tussen rust en functionaliteit. Materiaal, kleur, licht en inrichting zorgen tenslotte voor een volledig visueel concept.

Maatwerk

Alles wordt op maat gemaakt. Met handwerk onderscheiden we ons kwalitatief van meubelen in massaproductie. Tijdens een eerste kennismaking luisteren wij naar uw ideeën en wensen, waarbij we uw concept op papier uitwerken. U ontvangt hierbij ook een vrijblijvende offerte. Vervolgens zorgen we voor de realisatie en uitvoering van uw product. Een uitstekende service na verkoop zorgt ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

In dit onderdeel vermelden wij ook volgende diensten: gyprocwerken, plaatsing parket of laminaat, plaatsing binnendeuren, omkasten rolluiken, MDF-werken enzovoort.

Leefruimte

De leefruimte is het centrum van uw huis. We gebruiken ze voor heel wat polyvalente activiteiten: om te ontspannen na een drukke dag, om gasten te ontvangen, om bureauwerk te verrichten of als eetruimte. De indeling van de woonkamer is dan ook belangrijk om letterlijk ruimte te creëren. Een doordachte harmonisatie van volgende meubelen op maat van uw interieur kunnen hierbij helpen: een kastenwand, een hangdressoir, een ruime eettafel, een bureau, een tv-meubel, salon- of bijzettafel,… .

Kantoor- en winkelinrichting

Niet alleen particulieren maar ook architecten, kleine en grote bedrijven kunnen bij ons terecht. We hebben heel wat ervaring met de inrichting van kantoren en winkelruimten. Zo mogen we gerenommeerde bedrijven als Verelst NV en Argenta tot ons klantenbestand rekenen.

Badkamer

De badkamermeubelen bepalen de uitstraling en stijl van de ruimte. Voor een gedeeltelijke tot volledige inrichting of renovatie van uw badkamer kan u terecht bij ons. We focussen ons eerst op de gewoontes van u en uw gezin. Door deze zeer persoonlijke aanpak bent u steeds tevreden over uw op maat gemaakte badkamer.

Renovatie

Wij denken graag mee na over uw renovatieprojecten. Renovatiewerken kunnen zijn: traprenovaties, zolderrenovaties, keukenrenovaties, badkamerrenovaties enzovoort. Er zijn dus heel wat mogelijkheden om oud om te toveren tot nieuw.